Op dit moment hebben we een zicht op welke scenario’s binnen de verduurzaming er mogelijk zijn voor Blok 1. Deze scenario’s zijn nog niet in detail uitgewerkt, maar al wel voldoende ontwikkeld om er met jullie verder over te spreken. Besluiten worden altijd genomen tijdens de ALV van de Vereniging van Eigenaren. Daar zijn we nu nog niet.

We hebben twee momenten geprikt voor de meet up om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jullie om deel te nemen. Tijdens beide meet up data wordt hetzelfde gepresenteerd, dus jullie kunnen deelnemen op het moment welke het beste uit komt.

  • Dinsdagavond 25 mei vanaf 19.30 uur
  • Zaterdagmiddag 29 mei vanaf 16.00 uur

We streven ernaar om de meet ups na ongeveer anderhalf uur af te ronden. Gezien de corona-maatregelen vinden deze meet ups online plaats.

Geef je hieronder op (alleen voor bewoners en eigenaren Blok 1):

[wpforms id=”375″]

Met groene groet,

De duurzaamheidscommissie Blok 1

(Hans-Erik Hazelhorst, Coen Decnop, Jurjen Nienhuis en Ante Sellis)